maanantai 2. joulukuuta 2013

Päivätouhuja

Ensimmäinen yö Maxin kanssa meni aivan loistavasti, poika nukkui omassa pedissään, mutta aamulla kun mies lähti töihin, otin Maxin viereeni(hän ei halua koiraa sänkyyn, ei siis parane kertoa miehelle.. :D).

Löydä kuvasta koira

Aamupäivällä lenkkeiltiin lähimetsässä. Tunnin verran siellä samoiltiin, vaikkei pitkälle päästykään, koska meno Sohvin kanssa on vähän hidasta kivikkoisessa, kantoisessa ja lumisessa metsässä.



Uskaltauduin päästämään Maxin irti, ja tottelevaisesti poika tuli kutsusta luokse. Vähän katseli välillä kauempaa, kehtaiskohan sitä tulla, mutta sitten tultiin juosten niin että lumi vaan lensi. 


Tämäkö on nyt sitten sitä pöydällä-seisomis-harjoitusta?
Koko kolmikko oltiinkin ihan väsyneitä lenkin jälkeen, penskat kun nukkui päikkäreitä(Max minun kainalossa sohvalla), minä sain omaa aikaa ja vähän katsottua digiboxin tallennettuja ohjelmia vähemmäksi(on niitä siellä jäljellä vieläkin n. 600 tallennetta..)


päiväunilla

Illalla sitten lähdettiin Maxin kanssa hiukan pidemmälle lenkille, käytiin minun työpaikalla moikkaamassa työkaveria josta sitten käveltiin Mustiin ja Mirriin n. 3-4km päähän. Sieltäpä sitten lähti matkaan uusi flexi ja sopivan kokoiset valjaat, heijastimet , sekä parit pallot heiteltäväksi. Oli siellä myös ihana 6kk vanha shelttipoika leikkikaverina. Shelttipoika ei vaan ollut ihan yhtä innokas välillä leikkimään kuin Max, vähän ujompi kaveri. Max olisi kyllä pistänyt ranttaliksi, mutta vähän täytyi toppuutella. Hauska oli katsella kun Max meni näytepöydän alle ja katsoi tätä shelttiä semmoisella "tää on mun maja, mutta saat sinäkin tulla"-ilmeellä.

Välillä oli tylsää vaan kävellä, niin piti keksiä vähän aktiviteettiä..
..kotonakin oli vähän tylsää kun ihmiset vaan söi, niin piti sitten sielläkin keksiä jotain tekemistä!..
Nyt koiruus makaa sohvalla ihan reporankana, äsken kun pissalle lähdettiin, niin teki stopin portaisiin ja katsoi minua luultavasti miettien, että "hullu akka, taasko pitäis lähtee pihalle..". Hyvin on siis poika kotiutunut ! :)

Jotain tuolla sohvan välissä on ihan varmasti, pitää vähän kaivaa..
Max siis vietti ensimmäiset luovutuksen jälkeiset kuukautensa perheessä, joka joutui luopumaan hänestä allergian vuoksi.
Tahtoisinkin kiittää koko perhettä siitä, kuinka hyvän koiran he ovat kasvattaneet alkuun, ja kuinka hyvän koiran me olemme saaneet, erityiskiitos heidän tyttärelleen Fannylle, jonka koira Max on käsittääkseni ollut! Lupaan, että teen kaikkeni, jotta Maxilla on hyvä olla täällä :) Terkut siis minulta, ja Maxilta hännän heilutuksia sekä märkiä pusuja Fannylle sekä koko perheelle !<3



..mutta koska sitä sieltä ei saa kaivamalla, niin pakko työntää koko pää sinne !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti